Учитель року

29 листопада 2016 року на базі Очаківської ЗОШ №4 відбувся І (міський) етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2017». Цього року вчителі біології, музичного мистецтва та початкової школи міста Очакова отримали змогу взяти участь у педагогічному брейн-рингу й обмінятися досвідом зі своїми колегами.


На початку заходу до освітян з привітальним словом звернулася начальник відділу освіти Очаківської міської ради Л.А.Голян: «Шановні педагоги, Ваша професія є надзвичайно відповідальною і непростою, Ви засіваєте в душі наших дітей добре і вічне. Ми живемо з Вами в непростий час. Тому найбільша нині наша з Вами місія - виховувати дітей у дусі українства, любові до своєї Батьківщини…». Конкурсне журі, до якого ввійшли Білов Г.О., заступник Очаківського міського голови, Тарабан В.А., завідувач ММК відділу освіти, Налапко Г.М., голова ради профспілок працівників освіти м. Очаків, Датій Т.В., методист ММК відділу освіти, Волонтир В.Л., вчитель біології ЗОШ №4, Ромашова Л.Б., вчитель початкових класів НВК «Сонечко» об’єктивно здійснювало суддівсто на всіх етапах.


Невимушена, дружня атмосфера, вільне спілкування, цілковита відвертість сприяли творчому піднесенню конкурсантів, допомагали їм якнайкраще продемонструвати свій фаховий потенціал. Усі випробування були логічно пов’язані між собою – тестування (питання з психології, дидактики та методики), «візитівка учасника», «майстер-клас», «практична робота», «моє хобі» дали можливість Овсянко А.В., ЗОШ №2 та Кравченко О.М., ЗОШ №4 (номінація «Початкова школа»); Столяр С.П., ЗОШ №1 та Безлепкіна Н.В., ЗОШ №2 (номінація «Вчитель біології»); Ковальчук Н.М., ЗОШ №2 та Жосан О.П., ЗОШ №4 (номінація «Музичне мистецтво») продемонструвати присутнім свій педагогічний досвід та презентувати нові ідеї.

/Files/images/vchitel_roku/IMG_20161129_160933.jpg
Після підбиття підсумків журі вдалося визначити переможців та лауреатів конкурсу в усіх номінаціях. У номінації «Біологія» за загальною сумою балів переможцем стала Столяр С. П., учитель Очаківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, лауреатом - Безлепкіна Н. В., учитель Очаківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 імені П.П. Шмідта. В номінації «Початкові школа» Овсянко А. В. з Очаківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 імені П.П. Шмідта випередила Кравченко А. М. з Очаківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №4.

/Files/images/vchitel_roku/IMG_20161129_132238.jpg
Найрезультативнішою в номінації «Музичне мистецтво» була Ковальчук Н.М., звання «Лауреата» отримала Жосан О П. Переможці І (міського) туру удостоїлися честі брати участь в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року-2017», який відбудеться 16 грудня 2016 року.

За значний внесок у розвиток освіти міста та за результатами конкурсу переможці та лауреати І туру конкурсу були відзначені грамотами відділу освіти та подарунками. Переможців, шляхетно і в той же час з відтінком гумору, вітали - поважне журі та групи підтримки: колеги-вчителі, обдаровані учні ЗОШ №4 та екологічна агітбригада «Еколосмайл».

/Files/images/vchitel_roku/IMG_20161129_145738.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 526

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.