Декада іноземних мов

Декада іноземних мов

З 12 по 23 листопада внашійшколі проходила предметнаДекада іноземних мов. Проведення таких декад є складовою частиною навчально-виховного процесу. Вони сприяють підвищенню рівня знань учнів і розвитку в них інтересу до вивчення іноземної мови, а також розвитку їх творчих здібностей. При організації та проведенні предметної декади,вчителі іноземної мови керувалися інтересами і потребами учнів, враховували їх вікові та психологічні особливості. Вибір заходів визначався можливістю реалізації міжпредметних зв'язків.
Декада включала різноманітні конкурси, ігри, презентації, перегляд фільмів про країни, мова яких вивчається.
На початкудекади учні 5-х класівпідготувалипрезентації «Моє сімейне дерево» та представили їх різноманітним чином (картини, поробки).
Вчителі підготували відкриті уроки для взаємовідвідування своїми колегами та адміністрацією школи. Так, 14 листопада у 3-му класі представила свій урок на тему «Proffesions» Хайруліна Л.А., 21 листопада Теленеску О.О. презентувала відкритий урок у 1-А класі на тему «MyFamily», 22 листопада, Усатенко В.В. представила свій відкритий урок у 6-Б класі на тему «Food».
Протягом декади, серед учнів початкових класівпройшов турнір знавців англійської мови. Учні перевірили свої знання з вивчених тем, а також виконували різні цікаві вправи та брали участь у конкурсах.Учні десятих класів занурились у подорож Великобританією й переглянули цікавий фільм про географічне положення держави, шкільне життя та традиції харчування британців.23 листопада вчителі англійської мови підвели підсумки проведеної роботи й відзначили найкращих учнів.Тиждень англійської мови сприяв розвитку творчих здібностей та пізнавальних інтересів учнів та довів, що сучасні школярі знають, люблять і хочуть вивчати англійську мову.

Фото

Кiлькiсть переглядiв: 203

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.